Θερμομόνωση κτιρίων και ταρατσών στην Αττική

Θερμομόνωση κτιρίων και ταρατσών στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς στο monosis halaris, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

θερμομόνωση

ταρατσες

κτιρια

Αθηνα

Αττικη

 

 

  αγορας κτιρια ταρατσες αττικη
 
Οι υπηρεσίες μας
 

 

Οι Μονώσεις Χάλαρης προσφέρουν ένα πλήρες πλαίσιο υπηρεσιών σε όλες τις εργασίες μόνωσης, καλύπτοντας και τις πλέον απαιτητικές και εξειδικευμένες ανάγκες στο χώρο, με ταχύτητα, αξιοπιστία και στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Πειραιά, την Αθήνα, αλλά και ολόκληρη την Αττική και χρησιμοποιεί άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα οχήματα, μηχανήματα και εξοπλισμό, αλλά και τα πλέον ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει, εξασφαλίζοντας έτσι άριστο αποτέλεσμα στο καλύτερο δυνατό κόστος. και με ταχύτατη εξυπηρέτηση.

 

 

 

 στην αττικη αγορας αθηνα

 αθηνα αγορας εξυπηρετηση στην

 εξυπηρετηση θερμομονωση ταρατσων οικονομικες

 ταρατσες κτιρια στην αγορας

 monosis halaris στην κτιριων

  monosis κτιριων halaris εξυπηρετηση

  monosis θερμομονωση κτιριων οικονομικες

  στις ταρατσων αττικη οικονομικες

  ταρατσες αγορας κτιριων halaris

  ταρατσες αττικη αγορας monosis

  οικονομικες halaris αττικη κτιριων

  θερμομονωση στην οικονομικες halaris

  ταρατσες αθηνα monosis εξυπηρετηση

                                                                                          

Θερμομόνωση

 

Η θερμομόνωση ενός κτιρίου ή κατοικίας στοχεύει βέβαια στο να περιορίσει την εισροή θερμότητας στους εσωτερικούς χώρους και άρα να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής και διαμονής, αλλά και να περιορίσει σημαντικά το κόστος κατανάλωσης ενέργειας, επιτυγχάνοντας τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του χώρου, όλες τις εποχές του χρόνου. Επιπλέον η θερμομόνωση, συντελεί στη μείωση της υγρασίας, βελτιώνοντας έτσι αισθητά την ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι. Η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση ή ψύξη σε ένα σπίτι που διαθέτει σωστή θερμομόνωση μπορεί να φτάσει ως και το 50%.

 

Θερμομόνωση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στο εσωτερικούς τοίχους ενός σπιτιού ή κτιρίου, είτε στους εξωτερικούς. Και στις δυο περιπτώσεις χρησιμοποιούνται μόνον πιστοποιημένα υλικά, που εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, αφού πέραν της μείωσης κατανάλωσης ενέργειας και της καταπολέμησης της υγρασίας, σημαντική είναι και η συμβολή στο περιβάλλον , αλλά και η σχετικά άνετη για τους ενοίκους εργασία, αφού η εξωτερική θερμομόνωση αφήνει ανέγγιχτους τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, ενώ η εσωτερική, μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ανά πάσα στιγμή.

 

Η εταιρεία Μονώσεις Χάλαρης προσφέρει ένα πλήρες πλαίσιο υπηρεσιών θερμομόνωσης, καλύπτοντας όλες τις περιοχές της Αθήνας, του Πειραιά και της Αττικής. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε προσφορά για το έργο που σας ενδιαφέρει. Άμεσα θα σας εξυπηρετήσουμε.

 

 

 

 

 

               

 

 


 

 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ  

μια λέξη πραγματικά από χρυσό!

 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ  

μια λέξη που πραγματικά κάνει ότι υπόσχεται!

 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ είναι η εργασία που πραγματικά μας αλλάζει τις συνθήκες διαβίωσης αλλά και την ποιότητα του κλίματος στο χώρο μας.

Εάν η εφαρμογή της υπάρξει μόνο στο δώμα (ταράτσα) τότε μόνο από αυτό έχουμε μείωση κατανάλωσης από 40% - 50% στο πετρέλαιο, φυσικό αέριο, κλιματισμό,  κ.λ.π.

Αυτό μεταφράζεται θερμοκρασιακά στην πράξη με πραγματική διαφορά εσωτερικής με εξωτερικής θερμοκρασίας, είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι    8-10 βαθμούς κελσίου. Οπότε καταλαβαίνετε ότι με την κατασκευή της θερμομόνωσης έχετε πετύχει πραγματική οικονομία ενέργειας αλλά και των δαπανών για τη θέρμανση ή δροσισμό του χώρου σας  40% - 50% εφ όρου ζωής του κτηρίου.

 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ  ΥΛΙΚΑ  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

 

ΕΞΥΛΑΣΜΕΝΗ  ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ  ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ 3ης γενιάς

ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ  (αφρώδης)

ΑΦΡΟΜΠΕΤΟΝ  (ελαφροσκυρόδεμα – ελαφρομπετόν)

ΧΥΤΗ  ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ  (για τοίχους).

 

ΣΗΜΕΙΑ  ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

 

ΔΩΜΑ  -  ΤΑΡΑΤΣΑ

ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ  (τοίχους)

ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ

ΛΑΜΑΡΙΝΟΣΚΕΠΗ

ΠΑΝΕΛ

ΘΑΛΑΜΟΥΣ  ΨΥΞΗΣ

ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ   

ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΦΗΣ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΟΙΩΝ

 

Τώρα αν η θερμομόνωση δώματος (ταράτσας) συνδυαστεί και με Θερμοπρόσοψη (κέλυφος) του κτηρίου τότε η μείωση ενέργειας και δαπανών αγγίζει το 70% - 80% όπως και η διαφορά θερμοκρασίας μέσα έξω τους 15 -20 βαθμούς κελσίου


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ  ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!

 


 

 


ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΑ 210-4325472 ΚΑΙ 6932-392545ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΑ 210-4325472 ΚΑΙ 6932-392545ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!
3